ЕТЕМ GESTAMP заема лидерските позиции в областта на алуминиевата екструзия  в Югоизточна Европа. С над 50 години опит и присъствие в секторите на проектиране и производство на архитектурни системи, профили за автомобилната индустрия и профили с различни индустриални приложения,  ЕТЕМ  предоставя на своите клиенти продукти и услуги с добавена стойност. Проектът за производствено планиране, базирано на Siemens Opcenter AS, обхваща общо три завода в България и Гърция – ЕТЕМ Гестамп Алуминиум Екстружън, Гестамп ЕТЕМ Аутомотив България и ETEM COMMERCIAL AND INDUSTRIAL LIGHT METALS SOCIETE ANONYME.  Създадени са отделни конфигурации за всяка фабрика, които работят свързано. Реализирана е и интеграция с наличната SAP ERP. Проектът включва също и разработването на решение за дългосрочно/ стратегическо планиране.

Алкомет АД е най-големият български производител на алуминиеви валцови и пресови продукти.Компанията предлага широка гама от алуминиеви полуфабрикати – домакинско, обмазано, техническо и опаковачно фолио, финсток, алуминиеви листи и ленти, стандартни и профили по чертеж на клиента. 95% от продукцията се изнася главно в Европа и Съединените американски щати. Проектът включва внедряване на решение за детайлно производствено планиране – Siemens Opcenter AS, разработване на съпътстващи късъмизирани решения за отчитане и интеграция със съществуващи системи – MS Dynamics NAV, SCADA Siemens WinCC.

 AК Електрик АД е част AQ GROUP AB (Швеция), която е световен производител на части и системи за промишлени клиенти с високи изисквания. Компанията има сериозен опит в проектиране и изграждане на електрически табла и компоненти. Решението за внедряване на софтуер за детайлно производствено планиране доведе до повишаване на вътрешното OTIF до 98% и намаляване времената за пренастройка с 15%. Проектът е част от референтните проекти на Siemens PLM.

Ви Джи Глобал ЕАД е компания, специализирана в производството на корпусна мебел с марката „Мебели Виденов“. Има над 30 годиша история и 1300 служители.

ВАПТЕХ е високо ценен световен доставчик на висококачествени иновативни продукти, услуги и решения в областта на водноелектрическите централи, металообработващата промишленост и биогоривата. ВАПТЕХ използва най-съвременния софтуер и методологии в производството. Внедряването на Siemens Opcenter APS за детайлно производствено планиране и Infor ERP LN за управление на ресурсите са от изключително значение за производителността.

Линеа Пак ООД е българска компания, ориентирана в маркетинга и производството на опаковъчни материали за винарската и хранително-вкусовата промишленост – декоративни PVC и полиламинатни капсули за бутилки за вино, високоалкохолни и безалкохолни напитки, растителни олиа, вода и др.

АРТЕМИС е компания, специализирана в производството на капачки за вино, алкохолни напитки и Bag in Box. Фирмата разполага със собствена база за производство на екструдирани и ламинирани филми, които се ползват като суровина за производството.

КТ Интернешънъл е производител на цигари и тютюневи изделия с присъствие на 4 континента в над 50 държави. Компанията унаследява силни традиции в цигарената индустрия от 1872 г. като част от държавния холдинг “Булгартабак”, когато първото производство на тютюневи изделия е основано в Пловдив. Тя притежава най-модерни производствени мощности, включващи най-новите производствени технологии със устойчиви качествени стандарти.

Електростарт АД е единственият български производител на електромагнитни и електронни дросели, трансформатори, запални устройства и други компоненти за луминесцентни, метал-халогенни, натриеви, живачни и газоразрядни осветителни тела. Заводът е оборудван с немски машини и работи по немска технология, като освен електромагнитни дросели произвежда голяма гама компоненти за осветителната индустрия.

Телетек Електроникс EАД е най-големият български производител на пълна гама сигнално-охранителна и пожаро – известителна техника. Успешното внедряване на системата за детайлно производствено планиране на Siemens бе постигнато благодарение на непрекъснатия стремеж на компанията за развитие в производството на високотехнологични продукти.

Aluminium Products Company (ALUPCO) е най-голямата компания за екструзия на алуминий в Близкия Изток и Северна Африка. Проектът за внедряване на решения за детайлно производствено планиране и отчитане покрива двете фабрики на ALUPCO в Саудитска Арабия – в Даммам и Джеда. Разработена е и интеграция с Infor ERP LN.

ЛЕСТО ПРОДУКТ ЕООД е компания, базирана в България, с над 25 години опит в изработката на метални изделия за машини и съоръжения намиращи приложение в различни сектори на промишлеността. Основните технологични операции прилагани за изработка на отделни метални детайли или асемблирани единици са лазерно рязане, щанцоване, огъване, заваряване, прахово-полимерно боядисване и монтаж на компоненти и възли.

Внедряването на система за управление на ресурсите – Infor ERP LN, система за детайлно производствено планиране – Siemens Opcenter APS и система за отчитане на изпълнението (MES) допринасят за ефективни производствени процеси, които гарантират кратки срокове на изпълнение.

Глатех ЕООД специализира в изработването на единични или комплексни изделия от метал.

Компанията  си сътрудничи тясно с фирми в сферата на електрическата, машиностроителната, мебелна индустрия, както и в сферата на домакинските уреди. Тя е един от водещите производители в Европа на панти и механизми за мебели и бяла техника.

Балканкар ЗАРЯ е единственото специализирано българско предприятие за производство на стоманени колела и джанти. Дружеството се ползва с отлична международна репутация като първокласен доставчик на колела и джанти за водещи компании – производители на кари и гумопроизводители, а също така и като доставчик на колела за резервни части.

Метал Технолоджи Груп обединява дейността на водещи леярни в България, специализирани в производството на различен тип отливки. Всеки завод (Алуком, Осъм, Центромет), част от МТГ има уникални производствени познания и технология. Групата е създадена през 1997 год., като преди това леярните са работили като самостоятелни заводи. В годините на приватизация на металургичния сектор в България те са приватизирани и стават част от Метал Технолоджи Груп. Дейността на фирмата се простира на 5 континента, а клиентите и са в повече от 25 държави. Броят на заетите в заводите и офиса в София е повече от 560 души.

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД е част от международния концерн Liebherr. Фирмата принадлежи към направлението за бяла техника, което е лидер в сектора. От създаването си през 2000 г. Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД инвестира в производствените си и логистични площи, в непрекъсната модернизация и разширение, в развитие и повишаване на квалификацията на персонала. Компанията организира поредица квалификационни курсове за работа с Infor ERP LN за над 400 служители.

Вакуум Ел Систем произвежда детайли от листова стомана и машинни детайли. Производството обхваща изработка на вакуумни изделия (камери, компоненти. фитинги), корпуси на машини, фланци, плочи, стругови детайли.

Монтана Хидрауликс ООД е част от испанската група GLUAL, чиято основна дейност е производството на хидравлични цилиндри. В гр. Монтана фирмата има завод за производство на хидравлични възли и детайли. Цилиндрите и хидравличните групи намират приложение във всички сектори на индустрията. Те се използват широко във вятърните централи, металургията, машиностроенето, самолето- и корабостроенето, оръжейното производство.

Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД разработва първокласни и висококачествени технологични проекти за различни индустрии от цял свят. Компанията доставя оборудване изключително от неръждаема-стомана за хранително-вкусовата, химическата и фармацевтичната индустрии. Централата на компанията е базирана в Калояново, България, където се намира и просторната производствена база.

БОН ЕООД е най-големият производител на храни за дивите птици в Европа, САЩ и Канада.

Тръбна мебел е семейна компания, основана през 1990 г. Компанията обработва 35-45 тона метал на месец, произвеждайки около 15 000 стола плюс други видове мебели – маси, конзоли, рамки, легла и други.

Чайка АД извършва широк спектър от услуги, покриващ целия процес по създаване на качествени продукти с различно предназначение – от художествено проектиране до изработка на изделия от хартия, картон, микровелпапе и велпапе.

Фирма  ПРОКС-2 ООД е създадена  през 1998 г.  с основен предмет на дейност  газо-кислородно рязане.   Изработват се детайли в средни до големи серии, както и уникални единични бройки